Patates Püreli Et
-
Yarım kg dana kuşbaşı
- 4-5 adet orta boy patates
- 2-3 su bardağı süt
- 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
Etleri iyice pişene kadar kavurup fırın kabınıza alın. Ayrı bir tencerede soyulmuş ve doğranmış patatesleri süt ile haşlayınız ve ezerek püre haline getiriniz. Hazırlamış olduğunuz püreyi etlerin üzerine döküp üzerine kaşar peyniri serpiştirin ve 180 derece fırında kaşarlar eriyip kızarana kadar pişiriniz.
- 4-5 adet orta boy patates
- 2-3 su bardağı süt
- 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
Etleri iyice pişene kadar kavurup fırın kabınıza alın. Ayrı bir tencerede soyulmuş ve doğranmış patatesleri süt ile haşlayınız ve ezerek püre haline getiriniz. Hazırlamış olduğunuz püreyi etlerin üzerine döküp üzerine kaşar peyniri serpiştirin ve 180 derece fırında kaşarlar eriyip kızarana kadar pişiriniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder