25 Nisan 2012 Çarşamba

yeni tariflerimiz geldiiiiiii

Bu aralar yine yoğunluktan ara vermek zorunda kaldım ama tabi yaptığım yemeklerden, pasta ve böreklerden beğendiklerimi sizlere sunmak için fotoğraflarını çekip tariflerini de hazırladım. Aslında yazmak ve anlatmak istediğim çok şey var ama malesef ben yine çıkmak zorundayım. O yüzden hemen sizinle akşam yaptığım herkesin sevdiği ve hafif olan Sütlü Irmik Tatlı'sını paylaşayım. Umarım siz de bu şeklini beğenirsiniz.

Sütlü Irmik Tatlısı



- 1 litre süt
- 6 yemek kaşığı irmik
- 1 su bardağı şeker

Çikolata Sos:
- 1 pkt hazır çikolata sos
- 2,5 su bardağı süt

Süt, irmik ve şekeri karıştırarak pişirin ve soğuması için tart kabınıza döküp birkaç saat buzdolabında bekletin. Çikolata sosunuzu da pişirip soğumaya bırakın. Tatlınızı ters çevirerek tart kabınızdan çıkartın ve üzerine çikolata sosunu döküp süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder